Fotbal, Liga a III-a : Juventus, la startul returului


Intră acum și în grupul de

Juventus Falticeni întâlneste vineri pe teren propriu, cu începere de la orele 15.30, formatia Cetatea Târgu Neamt, într-un meci contând pentru etapa inaugurala a returului.

Desi a terminat prima parte a sezonului pe un îngrijorator loc 13 în clasamentul primei serii a Ligii a III-a, la 3 puncte de prima pozitie retrogradabila, gruparea falticeneana a avut parte în aceasta iarna de o campanie modesta de achizitii. În lipsa resurselor financiare, conducatorii clubului s-au orientat în privinta întaririi lotului spre piata locala de transferuri, achizitionând trei jucatori din liga judeteana: Tudor Zaremba (Zimbrul Siret), Ovidiu Pacurari (Cetatea II Suceava Arbore) si Constantin Colban (Bucovina Radauti). De asemenea, pâna în vara, la echipa de pe malul Somuzului va evolua si fundasul Claudiu Streinu, venit sub forma de împrumut de la Cetatea Suceava.

La capitolul plecari, Juventus Falticeni s-a despartit, în pauza competitionala, de doua dintre piesele de baza ale primului unsprezece: Andrei Ailenei, plecat la Cetatea Suceava, si Paul Bosancu, transferat la formatia de Liga a II-a, FCM Bacau.

În aceste conditii, antrenorii  Ovidiu Murariu, Bogdan Grosu si Marius Lup vor miza în returul campionatului pe urmatorul lot de jucatori: Mihai, Zaharie, Iederan – portari, Berezoschi, F. Ailenei, Munteanu, Ciocârlan, Constantin, Sava, Streinu – fundasi, Bolohan, O. Bosancu, Pantea, Suleru, Tomescu, Vrabie, Zaremba, Craiu, Matei, Cozma, Luchian – mijlocasi,  Prisaca, Cara, Pacurari, Colban – atacanti.  


Intră acum și în grupul de