„Scrieri si reprezentari vizuale din Pacalia-City”- editia I


Intră acum și în grupul de

Biblioteca Bucovinei a lansat vineri, editia I a concursului „Scrieri  si  reprezentari vizuale din Pacalia-City” – Concurs de eseuri si schite literare umoristice, poeme sau epigrame, critica, satira, pamflet, fotografie, eseu digital-fotografie, grafica, pictura si caricatura, eseuri jurnalistice si  recenzii de carti de umor si farse ale elevilor din Tara lui Pacala.

Potrivit Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”, concursul se adreseaza elevilor din clasele V-XII care stiu de gluma.  

Câstigatorii vor fi anuntati pe 1 aprilie la ora 13, în cadrul festivitatii de premiere. Cu acea ocazie, va fi vernisata expozitia celebrului caricaturist Ovidiu Borta si vor fi prezentate câteva carti renumite de literatura umoristica.

Premiile vor fi înmânate câstigatorilor de catre renumiti asi ai umorului si contin bombe de umor, diplome, carti, surprize, delicii, trufandale de tot…hazul.

Textele literare si productiile grafice sau de alta natura ale participantilor la concurs, pot fi aduse la sediul bibliotecii din str. Mitropoliei, nr. 4, cod  720035, Suceava sau pot fi trimise la adresa [email protected]  sau [email protected], pâna la data de 25 martie, data postei.


Intră acum și în grupul de