Șofer din Vicovu de Sus, reținut după ce, băut fiind, a accidentat mortal un bărbat ce traversa strada fără să se asigure


Intră acum și în grupul de

Un șofer în vârstă de 49 de ani din Vicovu de Sus a fost reținut de polițiști după ce miercuri după amiaza a accidentat mortal un bărbat ce traversa strada fără să se asigure.

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe strada Calea Bucovinei, pe raza oraşului Vicovu de Sus, a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.

Din primele cercetări şi din declaraţiile martorilor a rezultat  faptul că miercuri  în jurul orei 16.20, un bărbat de 49 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei, din oraş Vicovu de Sus, din direcţia centrul oraşului Vicovu de Sus spre comuna Straja, a surprins şi accidentat pe un bătrân de 71 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, care în calitate de biciclist s-a angajat în traversarea străzii, fără să se asigure.

În urma impactului bărbatul de 71 de ani a murit.

FOTO: someseanul.ro
FOTO: someseanul.ro

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând valoarea de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „ucidere din culpă” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru o durată de 24 de ore a suspectului care a fost introdus în arestul  I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de