Contrar parerii social-democratilor, liberalii considera ca sefii deconcentratelor din judet isi fac treaba


Intră acum și în grupul de

Dupa ce prefectul Orest Onofrei a luat apararea sefilor de institutii descentralizate conduse de membri PDL, spunând ca aceste institutii „înregistreaza o crestere a indicatorilor de performanta”, dând replica presedintelui PSD Suceava, Gavril Mîrza, care a afirmat ca sefii PDL ai deconcentratelor nu asculta de comanda guvernamentala, ci de comanda PDL, totul fiind un „dezastru portocaliu”, a venit si rândul liberalilor.

Nici acestia nu împartasesc opinia liderului sucevean al social-democratilor.   Presedintele PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a spus într-o conferinta de presa ca dintre sefii institutiilor descentralizate, o parte sunt membri PNL, o parte au fost nominalizati cu sprijinul PNL, iar unii sunt ai PDL, dar ca acestia îsi fac datoria.

Tiberiu Prodan a mai spus ca PNL Suceava va analiza activitatea tuturor directorilor si ca va propune masuri pentru îmbunatatirea activitatii, daca aceasta se va impune.  

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a solicitat, la mijlocul saptamânii, Guvernului si premierului sa analizeze situatia din judetul Suceava, unde multi sefi de institutii descentralizate – membri PDL „nu asculta de comanda guvernamentala, ci de cea de la partid”, iar judetul se confrunta cu „dezastrul portocaliu”.

Acesta a afirmat într-o conferinta de presa, ca în toate domeniile unde sefii institutiilor sunt PDL se înregistreaza situatii „dezastruoase” si a exemplificat cu sefii DSVSA, Directiei Silvice, ITRSV, ISJ, DADR, APIA, DGFP si celor din structurile de sanatate, care sunt membri PDL.

Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat joi, ca activitatea institutiilor deconcentrate sucevene, despre care presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a spus ca nu asculta de comanda guvernamentala, ci de cea a PDL „înregistreaza o crestere a indicatorilor de performanta”.

Acesta a cerut, într-o conferinta de presa, tuturor actorilor implicati în campania electorala, sa evite sa atraga Institutia Prefectului în aceasta competitie.

Prefectul de Suceava considera ca reprosul lui Gavril Mîrza la adresa activitatii unor servicii deconcentrate este un repros implicit la adresa activitatii prefectului si a Guvernului în acelasi timp si ca este solidar, atât cu premierul, cât si cu ministri vizati de declaratiile liderul PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de