Omul de afaceri radautean, Constanin Galan, este candidatul la Primaria municipiului din partea PNL


Intră acum și în grupul de

Secretarul general adjunct al PNL Suceava, Brîndusel Nichitean, a anuntat vineri, într-o conferinta de presa, ca omul de afaceri Constantin Galan din Radauti s-a înscris în PNL si va candida din partea acestui partid pentru postul de primar al municipiului. Acesta este consilier local independent în Radauti, dupa ce în august 2007 a parasit Partidul Democrat, pe listele caruia a fost ales. Prezent la conferinta de presa, Constantin Galan a spus ca în PNL va fi urmat si de alti cinci fosti consilieri PD, actualmente independenti, din deliberativul radautean.

Constantin Galan detine firme de transport si de comercializare a materialelor de constructii.

În municipiul Radauti, PSD îl propune pentru un nou mandat pe primarul municipiului, Mihai Frunza, iar PDL l-a nominalizat pentru functia de candidat de primar pe deputatul Aurel Olarean.

Brîndusel Nichitean a mai anuntat ca în PNL s-au înscris 6 consilieri locali din Ostra, alesi din partea PD, 3 consilieri PNTCD din comuna Ciprian Porumbescu si un consilier PC din Gramesti. În ultimele saptamîni, la PNL Suceava s-au mai transferat peste 900 de membri ai altor partide, în special de la fostul PD. Aproape 30 dintre nou-veniti sînt alesi locali.


Intră acum și în grupul de