Fotbal : Victorie clara


Intră acum și în grupul de

Juventus Falticeni – Cetatea Tg. Neamt 2 – 0 (1 – 0)

Juventus a debutat cu dreptul în 2008. În primul joc oficial din acest an, falticenenii au învins cu 2-0 pe Cetatea Tg. Neamt, asigurându-si 3 puncte mari în clasamentul Seriei I. Meciul de ieri a fost dominat copios de jucatorii lui Ovidiu Murariu, care ar fi putut câstiga la o diferenta mult mai mare.

Meciul a început cu o perioada de tatonare prelungita, în primele 25 de minute cele doua formatii reusind sa expedieze doar câte un sut,  Suleru (5) de la gazde si Miron de la oaspeti tragând peste poarta. În minutul 28, Prisaca este faultat în careu, penalty clar, si Suleru transforma lovitura de pedeapsa reusind deschiderea scorului. Golul marcat i-a încurajat pe falticeneni care, prin acelasi Suleru, au ratat o noua ocazie. Bara lui Prisaca si ratarea cu poarta goala a lui Vrabie, dupa ce driblase si portarul nemetean au fost alte doua ocazii trecute în contul Juventus-ului. În replica, nemtenii, prin Miron, au avut sansa de a egala pe final de repriza.

În repriza secunda, nemtenii au pus probleme gazdelor doar din faze fixe. În schimb, elevii lui Ovidiu Murariu au punctat pentru 2-0, prin Streinu, în minutul 54, fundasul falticenean reluând puternic cu capul, din centrul careului, în urma unui corner executat de Suleru. Unul dintre cei mai activi jucatori de pe teren a fost Vrabie, care si-a mai trecut doua suturi pe lânga poarta nemteana.

Finalul a apartinut gazdelor, dar mingea s-a încapatânat sa intre în poarta, lovind de doua ori bara, Pacurari si Vrabie.

În etapa urmatoare, Juventus Falticeni va juca în deplasare cu Otelul II Galati. 


Intră acum și în grupul de