„De la branzarie in Primarie / Un primar cu modestie”- sloganul candidatului PD-L la sefia Primariei Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Orasul Gura Humorului va avea parte în aceasta vara de o „batalie electorala” pe cinste între PNL si PD-L. Presedintele organizatiei judetene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, (care domiciliaza în Gura Humorului) a lansat sâmbata candidatul acestui partid la functia de primar al orasului Gura Humorului, în persoana omului de afaceri din localitate, Gheorghe Nita. Evenimentul a avut loc la hotelul Best Western Club de Munte si a fost precedat de inaugurarea fabricii de brânzeturi pe care Gheorghe Nita a construit-o împreuna cu un asociat, prin programul „Fermierul”, lansat de ministrul agriculturii Gheorghe Flutur.  

Senatorul a cerut humorenilor sa-l voteze pe Nita, pentru ca acesta are un program ambitios de dezvoltare a orasului. „Ma bucur sa constat ca Humorul a început sa se miste economic destul de bine, dar noi vrem mai mult si cred ca Gura Humorului si judetul Suceava merita mai mult”, a spus Flutur.  

Acesta a lansat la Humor si unul din proiectele pe care doreste sa le realizeze în calitate de viitor presedinte al Consiliului Judetean Suceava si care vizeaza direct orasul, si anume „Humorul – orasul manastirilor”. PD-L doreste, prin acest proiect, transformarea orasului într-o „capitala a turismului ecumenic, a turismului cultural si religios”. Cu o idee oarecum asemanatoare a venit în urma cu aproximativ un an fostul consilier judetean Dan Cadariu.   

La rândul sau, candidatul PD-L, Gheorghe Nita a tinut sa precizeze ca nu a mai fost membru al vreunui partid politic, nici macar al PCR si a promis humorenilor ca daca acestia îi vor da votul „orasul va înflori din toate punctele de vedere”. Interesant a fost si sloganul lansat de acesta: „De la brânzarie în Primarie / Un primar cu modestie”.

Lupta la Gura Humorului va fi printre cele mai aprige si din cauza ca pentru PNL va candida cu actualul primar în functie, Marius Ursaciuc, cotat bine în sondajele de opinie.


Intră acum și în grupul de