Sinceritate PSD–ista


Intră acum și în grupul de

Zilele  trecute, Mircea Geoana, un „negociator” de ocazie al PSD cu partidul de guvernamânt, a sustinut cu fervoare în Senat o motiune simpla în care, prin discursul sau, a adus acuze grave actualului guvern. A vorbit de incompetenta, haos, dezastru, incoerente si despre schimbarea Guvernului actual.  Se stie ca PD-L are o motiune de cenzura care, daca va fi votata, „guvernul trebuie sa plece”, cum îi place domnului Mircea Geoana sa spuna.

Si totusi, întrebat de presa daca PSD sustine motiunea de cenzura a PD-L, a replicat sec: „Nu ma intereseaza motiunea de cenzura a PD-L”.  

De ce, domnule Mircea Geoana, nu doriti dvs. caderea acestui Guvern incapabil? Nu vreti dumneavoastra si PSD binele poporului român? Nu doriti dumneavoastra ca România sa se integreze în Europa? Când sunteti sincer?!, când cereti votul pe o motiune simpla care nu are nici un efect concret, sau când spuneti ca Guvernul nu mai are sustinere parlamentara si trebuie sa plece?

PD-L va ofera ocazia sa va clarificati pozitia fata de propriul electorat sa sa demonstrati daca doriti sau nu caderea Guvernului. Motiunea noastra de cenzura va ofera acest prilej. „Tariceanu, da banii înapoi!” este motiunea de cenzura care poate duce chiar la configurarea unei noi majoritati si, coroborata cu votul uninominal, poate genera si restructurarea actualei clase politice.  Asadar, domnule Mircea Geoana, poate renuntati la metoda „aratarii pisicii” pentru a obtine de la actualul Guvern noi „pomeni electorale” si va veti apleca asupra unui subiect serios „motiunea de cenzura” a PD-L. Va apartine afirmatia ca înca  aproape un an sub un Guvern PNL se va deteriora grav starea economica si sociala a tarii. Sunteti în opozitie, asociati-va acestui demers democratic specific si dati dovada sinceritatii dumneavoastra si PSD. Este un apel care va ofera nu numai mijloacele, dar si ocazia concreta de a  demonstra ca nu exista alianta PNL – PSD la conducerea tarii. Asteptam cu interes.

                                                              Senator, Constantin Gheorghe


Intră acum și în grupul de