Victima a unui accident rutier, a fugit din spital


Intră acum și în grupul de

Un sucevean, victima a unui accident rutier petrecut în cartierul sucevean Burdujeni, a fugit din spital. Potrivit IPJ Suceava, sâmbata, S. Ilie de 47 de ani din comuna Vicovu de Jos, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 1992, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf pe str. Cuza Voda din municipiul Suceava, a surprins si accidentat o persoana de sex masculin, care se deplasa pe partea carosabila în calitate de pieton, pe sensul de mers al autoturismului.

Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Suceava, unde a fost înregistrata cu numele de F. Gheorghe, de 37 ani din municipiul Suceava, stabilindu-i-se diagnosticul de „traumatism cranio-cerebral minor cu plagi contuze frontale stânga, contuzie toracica posterioara”, însa aceasta a plecat din spital fara acordul medicilor, neprezentând nici un act de identitate si nu i s-au recoltat probe de sânge.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de