Zilnic, minori lasati nesupravegheati sunt loviti in timp ce traverseaza drumurile fara a se asigura


Intră acum și în grupul de

Minorii lasati nesupravegheati, care alearga sau ies în fata mijloacelor de transport fara a se asigura sunt zilnic victime ale accidentelor. Daca unii scapa cu rani usoare, altii ajung la spital în stare grava. Un asemenea caz este cel al unei fetite din Corocaiesti. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la orele 16.30, pe un drum neclasificat din satul Corocaiesti  comuna Veresti, T. DAN de 28 ani, localnic, în timp ce se deplasa cu bicicleta, a accidentat-o pe minora D.A., de 10 ani din localitate, care a traversat drumul fara sa se asigure.

În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a minorei, care a fost transportata la spital unde i s-a stabilit diagnosticul ,,fractura treimea medie gamba dreapta”, necesitând pentru vindecare circa 30-35 zile îngrijiri medicale.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot vineri, în jurul orelor 12.05, pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, H .ANDREI, în vârsta de 24 ani din localitate, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2006, în timp ce  conducea autoturismul marca Peugeot Boxer, a surprins si accidentat-o pe minora C.M., de 11 ani, localnica, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, apoi i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de