Doi elevi aflati pe un moped, accidentati grav de un sofer beat


Intră acum și în grupul de

Doi elevi din localitatea suceveana Fratautii Noi se afla în stare grava, dupa ce un sofer beat nu a luat o curba si a intrat pe contrasens accidentându-i. Potrivit IPJ Suceava, duminica, în jurul orei 12.20, în interiorul localitatii Fratautii Vechi, pe D.J. 178 C, Z. Ilie, în vârsta de 36 ani din comuna Sucevita, posesor al permisului de conducere pentru categoria B din anul 2006, în timp ce conducea autoturismul Dacia 1310, nu a adaptat viteza într-o curba la dreapta si a patruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu mopedul marca „Suzuki”, condus regulamentar de minorul L. G., în vârsta de 15 ani, din comuna Fratautii Noi.

În urma impactului a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului si a pasagerului acestuia – minorul H. C., tot de 15 ani, ambii elevi, care purtau casca de protectie.

Soferul nu purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de