FOTO Aproape 2.000 de pachete de țigări de contrabandă ascunse între grilaje din tablă, descoperite de polițiștii de frontieră suceveni într-o autoutilitară condusă de un ucrainean


Intră acum și în grupul de

Aproape 2.000 de pachete de țigări de contrabandă au fost descoperite de polițiștii de frontieră suceveni într-o autoutilitară condusă de un ucainean, luându-se față de acesta interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani.

tigari-grilaje-tabla-1

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, joi dimineață, în jurul orei 03.00, în P.T.F. Siret, județul Suceava, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un ucrainean în vârstă de 57 ani, conducând o autoutilitara marca Mercedes.

”În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, între mai multe grilaje din tablă, aflate în interiorul masinii, cantitatea de 1.910 pachete de țigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană”, a arătat Serițan.

El a precizat că țigările, în valoare de 2.400 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei. De asemenea, autovehiculul marca Mercedes a fost indisponibilizat de către organele vamale până la plata amenzii.

tigari-grilaje-tabla-4

”Față de cetățeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 17.11.2016”, a mai informat purtătorul de cuvânt al STPF Suceava.


Intră acum și în grupul de