Gavril Mirza spune ca intreaga competitie pentru sefia CJ va fi transata prin compararea faptelor si nu a vorbelor


Intră acum și în grupul de

Presedintele în exercitiu al Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza, considera adoptarea Legii Votului Uninominal drept o posibilitate pentru suceveni de a se exprima în functie de virtutile celor care le sunt propusi spre a-i conduce. Mîrza, care este si liderul judetean al PSD Suceava, a declarat ca „am dorit si ma satisface faptul ca a aparut o asemenea lege si o asemenea maniera de vot pentru Consiliul Judetean. Este o posibilitate reala ca oamenii din tot judetul sa aiba partidul si omul pe care-l vor la conducerea Consiliului Judetean”.

Liderul PSD nu se declara speriat sub nici o forma de declaratiile amenintatoare ale omologului sau de la PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur si crede ca întreaga competitie pentru sefia CJ va fi transata prin compararea faptelor si nu a vorbelor.

„Pe mine nu ma sperie Flutur. El este un competitor la fel ca cel ce va fi din partea PRM, PC sau PNG. Oamenii vor cântari faptele si vor alege cu discernamânt”, a mai spus presedintele CJ Suceava. 


Intră acum și în grupul de