Ion Lungu propune sucevenilor un proiect care sa imbine modernul cu traditionalul


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anuntat marti, ca lucreaza împreuna cu echipa de specialisti ai PD-L Suceava, la o platforma de administrare a municipiului resedinta de judet pentru urmatorii patru ani, ale carei date vor fi date publicitatii în perioada imediat urmatoare. Punctele forte ale acestui plan de dezvoltare a Sucevei se învârt în jurul a doua idei, cea de transformare a Sucevei într-un centru turistic si comercial, precum si cea de refacere integrala a infrastructurii din municipiu.

„Îmi doresc ca la serbarea a 625 de ani de atestare documentara, Cetatea de Scaun a Sucevei sa fie prezentata tuturor în lumina care o merita”, a spus primarul în exercitiu.  

Acesta sustine ca „proiectul pe care îl propunem sucevenilor, dorim sa îmbine modernul cu traditionalul” si a declarat ca prioritatea zero pentru municipalitate este realizarea de urgenta a unui studiu de trafic ce sa explice clar zonele unde trebuie amenajate parcari supraterane sau subterane. „Ideea este sa îmbinam, în perioada urmatoare, turismul ecumenic, prin care sa punem în valoare vestigiile ce le avem în zona, cu cel comercial”, a mai spus primarul Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de