Fotbal. Liga a V-a : Releul invinge si ramane lider in Seria I


Intră acum și în grupul de

Seria I

Releul Mihoveni – Bucovina Calafindesti  3 – 2 (2 – 1)

Chiar daca nu s-au aflat în forma maxima, gazdele au câstigat si se mentin în postura de lider al Seriei I. Teren foarte bun de joc, tavalugit în cursul saptamânii care a trecut, urmeaza o comportare pe masura a lui Ionita, Bucaciuc, Adamovici si restul.

Au jucat formatiile:

Releul: Serbuc – Dascalescu, I. Pavaloaie, Perhinschi, Adamovici, M.Morosan, Senciuc, Goras, Ionita, Bucaciuc, Tipa. Au mai intrat: Tudoreanu, David, St. Morosan.

Bucovina: Bodnariuc – Mardari, Dascaliuc, Racolta, Pînzari, Lavric, Andrei, Lazurca, Alexei, Diaconescu, Irimia. Au mai intrat: Cioban, Timiuc, Procoriuc si Popovici.

Golurile au fost marcate de Perhinschi (25), Goras (35) si Ionita (75) respectiv Pînzari (5).

Locomotiva Dornesti – Progresul Fratautii Vechi  3 – 0 (2 – )

Oaspetii, fara Lazar si Plamada în teren, plecati la echipe din Liga a IV-a, se afla în perioada de omogenizare, asa încât n-a fost o problema pentru ceferistii din Dornesti, care se afla în lupta pentru promovare, sa obtina cele trei puncte puse în joc. Au evoluat echipele:

Locomotiva: Covas – Bîrsa, Cernoschi, Grigoras, M. Maximiuc, A. Gafencu, I. Gafencu, Sindilariu, V. Antonovici, Jacota, Coroama. Au mai intrat: Coca, Milievici, M.Rusu si Solovastru.

Progresul: Bucevschi – Vacarean, Covasa, Mihaiuc, Capstrâmb, Mihaila, Isopescul, Scheuleac, Craciun, Antemie, Bezuhovici. Au mai intrat: Rotariu, Tiganus si Grigoras.

Golurile au fost înscrise de Antonovici (15,89) si Sindilariu (28).

Seria a II-a

Avântul Frasin învinge la scor

Avântul Frasin – Victoria Paltinoasa  7 – 0 (4 – 0)

Soarta meciului a fost decisa în prima repriza, când gazdele au punctat de patru ori. Oaspetii, fara un portar de valoare, au primit gol dupa gol, astfel ca Avântul a încheiat rapid conturile. Nici în repriza a doua situatia nu s-a schimbat, formatia din Frasin, cu Turenschi în mare forma, oprindu-se la sapte reusite.

Au jucat formatiile:

Avântul: Cailean – C. Drelciuc, O. Gemanari,Mândrila, Dranca, Pircu, Soroceanu, Stefancu, Flutur, Sahlean, Turenschi. Au mai intrat: Vultur, I. Gemanari, Coleciuc si Hanuseac.

Victoria: Bergheana – Catargiu, G. Flocea, Ion Flocea, Olaru, Fl. Carpiuc, Morar, Mintari, Ionut Flocea, Hodoroaba, Coca. Au mai intrat: Ion Carpiuc si Ilie Carpiuc.

Golurile au fost marcate de Soroceanu (29, 65), O. Gemanari (32), C. Drelciuc (34), Turenschi (43, 52, 88).

Inter Capu Câmpului – Vointa Stroiesti  1 – 1 (0 – 0)

Gazdele au dominat partida, dar au avut în fata o aparare foarte bine organizata a oaspetilor, iar spre final, cei de la Stroiesti puteau produce surpriza. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Catargiu a deschis scorul în minutul 59 si interistii se credeau deja învingatori, dar la oaspeti a intrat în teren Murgu si în minutul 73, acesta a punctat pentru 1-1.

Au jucat formatiile:

Inter: Timu – Simeria, Rosca, Catargiu, Obreja, Forminte, Turcan, Droniec, Casvan, Iahodu, Ciobîca.

Vointa: Petrariu –C-tin Crainiciuc, Hutu, Rusu, I. Crainiciuc, Chirila, Androhovici, Velniceru, Fl. Rusti, Bîrgaoan, Movileanu. Au mai intrat: Murgu si Morosan.


Intră acum și în grupul de