Fotbal. Liga a III-a : Pana vrea sa rezolve cat mai repede ecuatia promovarii


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava reintra de joi în febra meciurilor oficiale, dupa mai bine de trei luni de pauza competitionala. „Asteptam cu nerabdare începerea returului, pentru a rezolva cât mai repede problema promovarii. Perioada de iarna a fost una dificila pentru noi. Lipsa terenurilor de antrenament si a partidelor de verificare punându-si amprenta asupra ritmului de joc”, a declarat înaintea confruntarii cu CF Braila, antrenorul Marian Pana. Atmosfera optimista a oficialilor de pe Areni se resimte în cadrul lotului de jucatori, Vladut Leuciuc, unul dintre titularii de drept ai formatiei sucevene în turul campionatului, fiind si el încrezator într-un debut fericit. „Ne dorim sa pornim cu dreptul în sezonul de primavara si sa continuam astfel seria de rezultate favorabile din tur”, a precizat fundasul „galben-albastrilor”.

     Antrenorii Cetatii au la dispozitie, pentru partea secunda a campionatului, un lot de 23 de fotbalisti. „Din punct de vedere numeric lotul este mai subtire decât în tur. Nu am facut achizitii foarte importante, dar jucatorii care au venit vor demonstra ca-si merita locul în echipa”, a precizat Marian Pana.

    Seful bancii tehnice de pe Areni a vorbit si despre armele secrete pe care le detin elevii sai în lupta cu formatiile din Bacau. „Atuurile noastre sunt unitatea grupului si experienta jucatorilor. Desi suntem o formatie modesta, fara lideri care sa iasa în fata, încercam sa câstigam fiecare meci. Nu am reusit sa asiguram spectacol la fiecare prezenta în teren, dar sunt convins ca, la finalul campionatului, diferenta dintre noi si ocupanta locului secund în clasament va fi mult mai mare”, a încheiat principalul Cetatii.  


Intră acum și în grupul de