Atletism : Monte Gordo – Beijing, via Suceava


Intră acum și în grupul de

Cristina Casandra se antreneaza pentru câteva zile pe stadionul „Areni”

Sportiva numarul unu a Sucevei, atleta Cristina Casandra a revenit pentru câteva zile acasa. Dupa un stagiu lung de pregatire, efectuat în Portugalia la Monte Gordo, alaturi de alti atleti importanti ai tarii, sportiva legitimata la CSM Suceava a participat la un concurs de sala, în Germania, la Dortmund, unde a terminat pe locul 7. „Stagiul de la Monte Gordo a fost foarte bun, pregatirea a mers foarte bine, pot spune chiar, mai bine decât anul trecut în aceasta perioada a anului. Pot sa spun ca debutul nu a fost chiar asa de rau, având în vedere ca nu sunt o specialista a concursurilor în sala. Nici nu m-am pregatit special. Pe noi ne intereseaza sezonul de vara pe care îl voi începe devreme. Pe 9 mai voi participa la Super Grand Prix-ul de la Doha. La Dortmund, unde am venit pe locul 7, a fost mai mult un antrenament de verificare”.

Pâna la concursul de la  Doha, Cristina Casandra va efectua doar antrenamente, fara a mai participa la vreo competitie. În data de 11 martie, atleta suceveana va pleca la Sf. Gheorghe pentru un nou stagiu de pregatire, dupa care, antrenamentele le va face în Ungaria, la Debrecen.
Atleta îsi doreste un loc în primele 6 la Jocurile Olimpice
 

Cristina Casandra este una dintre sportivele care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Beijing. În perspectiva acestei competitii, suceveanca îsi doreste cel mai mult sa prinda finala probei de 3000 de metri obstacole. „La Olimpiada cel mai important este sa prind finala, dupa care, daca va fi bine, îmi doresc o calificare în primele sase locuri. Daca va fi o medalie ar fi excelent, dar lupta va fi foarte grea, trebuie sa fim realisti. Obiectivul principal ramâne calificarea în finala”, a declarat Cristina Casandra. Atleta suceveana a mai spus ca la Beijing va fi o concurenta acerba, principalele ei adversare fiind sportivele din Rusia, China si Kenya. 


Intră acum și în grupul de