Handbal, Liga Nationala : Antrenorul echipei CSM Medgidia ii respecta pe handbalistii suceveni


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea va înfrunta, duminica, formatia CSM Medgidia, echipa care a administrat sucevenilor cea mai severa înfrângere din actuala editie a Ligii Nationale.

În perspectiva întâlnirii de la Suceava, antrenorul gruparii de la malul marii îsi doreste mult un rezultat pozitiv. Ion Craciun recunoaste forta echipei lui Petru Ghervan, în fata careia, spune el,  îi va fi foarte greu sa se impuna. 

Delegatia echipei CSM Medgidia va face deplasarea la Suceava sâmbata dimineata. Ion Craciun este de parere ca meciul de duminica va fi unul echilibrat, între doua formatii de valori apropiate, însa  CS Universitatea porneste cu prima sansa. Cu toate acestea, antrenorul celor din Medgidia, considera partida cu sucevenii ca un simplu joc de campionat, în care jucatorii sai vor încerca sa câstige cât mai multe puncte. “Avem jocuri grele acasa, asa ca orice punct adus din deplasare este de aur. E un joc în care nu avem presiunea rezultatului. Vom încerca sa jucam cât mai aproape de valoarea noastra. Suceava este o echipa foarte buna. Nu prea s-a câstigat pe terenul lor, dar  noi vom încerca asta”, a declarat oficialul CSM-ului.

 

Poli Timisoara si UCM Resita, victorii în etapa a XIX-a

 

Runda a XIX-a a debutat miercuri seara, când au fost programate doua întâlniri: Poli Timisoara – Minaur Baia Mare 30-25 (13-12) si UCM Resita – Uztel Ploiesti 37-24 (19-9). Cele doua partide s-au jucat în devans, deoarece în week-end, Poli Timisoara si UCM Resita vor sustine meciuri în sferturile de finala ale Cupei Challenge. Celelalte partide ale etapei se vor juca duminica, de la ora 11: Steaua – HCM Constanta; CS Universitatea Suceava – CSM Medgidia; Dinamo – Pandurii Tg. Jiu; Romvag Caracal – CSM Oradea; Stiinta Bacau – HC Odorhei.


Intră acum și în grupul de