Flutur cere modernizarea Vămii Siret. El a anunțat că subiectul va fi discutat, luni, la Suceava, cu ministrul Finanțelor, Anca Dragu


Intră acum și în grupul de

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, la Siret, că este necesară modernizarea Vămii Siret și că această problemă a și discutat-o cu ministrul Finanțelor, Anca Dragu, care va veni luni la Suceava.

vama siret

Gheorghe Flutur s-a întâlnit, marți, la Siret cu șefii Direcției Regionale a Vămilor și Direcției Regionale a Finanțelor Publice Iași cu care a discutat despre modernizarea vămii Siret. „

El a anunțat că în cursul zilei de luni, la Suceava, va discuta subiectul și cu ministrul finanțelor, Anca Dragu, urmând să se abordeze atât problema fluidizării cât și a modernizării vămii Siret.

„Așa nu se mai poate. Vrem să ne prindă anul 2018 cu acest punct de trecere a frontierei modernizat, pentru că vom împlini 100 de ani de la unirea Bucovinei cu țara”, a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava a mai anunțat că la începutul lunii decembrie la Suceava va fi prezent și șeful Direcției Generale a Vămilor, pentru a discuta despre proiectul de modernizare a vămii Siret în vederea creșterea capacității de procesare,  în special a transporturilor marfă.

El a spus că intenționează ca traseul pentru autocamioanele de marfă să aibă o variantă  care să treacă prin parcul industrial de la Siret urmată de o ieșire cu trei benzi spre Ucraina.

„În acest fel vom pune în valoare și parcul industrial al orașului Siret”, a conchis Flutur.(N.B.)


Intră acum și în grupul de