Concursul pentru ocuparea postului de presedinte al CAS va avea loc la sfarsitul lunii


Intră acum și în grupul de

Interimatul la sefia CAS Suceava, va lua sfârsit la sfârsitul acestei luni, când va fi organizat concursul pentru functia de presedinte. Postul a fost vacant odata cu încetarea contractului de management al Cristinei Iordachel.

Medicul dermatolog Cristina Iordachel, a anuntat ca se va înscrie la concursul pentru redobândirea postului de presedinte-director general al Casei Judetene de Sanatate. Aceasta a detinut functia pâna luna trecuta, când mandatele tuturor sefilor de Case de Sanatate din tara au încetat, dupa ce, printr-un ordin emis de conducatorul institutiei centrale au fost introduse noi criterii de performanta în contractele de management.

În perioada 24 -26.03.2008, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate Bucuresti va organiza un concurs pentru ocuparea postului vacant de Presedinte – director general al Casei de Asigurari de Sanatate Suceava. Dosarul de înscriere la concurs se va depune la CNAS– Directia Resurse Umane, termenul limita de depunere a dosarelor fiind pe 19.03.2008 (inclusiv), pâna la ora 16.30. Concursul va consta într-o proba scrisa, ce se va desfasura în data de 24.03.2008, începând cu ora de 10.00 si interviu, ce se va desfasura în data de 26.03.2008, începând cu ora 10.00. Proba scrisa se sustine din bibliografia care se regaseste afisata la sediul institutiei noastre si pe site-ul CAS Suceava: www.cassv.ro.  

Interviul consta în sustinerea unui plan de management pentru atingerea obiectivelor prin executia indicatorilor de performanta cuprinsi în contractul de management, conform Metodologiei aprobate prin Ordinul presedintelui CNAS nr.15/2008. Planul de management va fi elaborat pentru un an bugetar si va fi adaptat sistemului de asigurari sociale de sanatate. Planul de management, în forma scrisa, va fi depus odata cu dosarul de înscriere în concurs.

Pentru a fi declarati admisi, candidatii trebuie sa obtina atât la proba scrisa, cât si la interviu nota minima 7. Interviul va putea fi sustinut numai de catre candidatii care au obtinut note peste 7 la proba scrisa. Candidatii nemultumiti de rezultatul obtinut la proba scrisa, respectiv de rezultatul final al concursului, pot formula contestatii în termen de 24 de ore de la afisarea rezultatelor probei scrise, respectiv rezultatelor finale ale concursului.

Rezultatele concursului se vor afisa la sediul CNAS, în termen de 2 zile de la data ultimei probe de concurs si se vor comunica personal candidatilor reusiti, respectiv casei de asigurari de sanatate pentru care au candidat.

Interimatul sefiei CAS Suceava este asigurat, de la mijlocul lunii februarie, de directorul economic Michaela Pelepco.


Intră acum și în grupul de