Fotbal. Juniori : Start in Campionatul National de Juniori A+B


Intră acum și în grupul de

Duminica, 9 martie, Campionatul National de Juniori A si B programeaza meciurile primei etape a returului, reprezentantele fotbalului sucevean, echipele clubului Cetatea, urmând sa se deplaseze în runda inaugurala pe terenul celor de la LPS Piatra Neamt.

Desi sunt mai tineri cu un an decât adversarii lor, componentii formatiei de Juniori A, pregatiti de prof. Silviu Stanescu au terminat prima partea a sezonului pe un onorabil loc 7 în Seria a IX-a. „În actuala editie de campionat nu avem ca obiectiv calificarea la turneul final. Noi vom încheia un ciclu de pregatire în vara lui 2008, urmând ca sezonul viitor sa atacam titlu. Chiar daca mai avem mici probleme cu mingile, echipamentul, dar mai ales cu terenul de joc, având în vedere ca jucam partidele de acasa pe terenul din Itcani, dorim sa ducem la bun sfârsit acest stagiu de pregatire pentru ca beneficiem de o generatie de exceptie”, a declarat profesorul Silviu Stanescu.

Antrenorul echipei sucevene va miza în returul campionatului pe urmatorul lot de jucatori: Valentin Pruteanu, Andrei Pascal, Dragos Duman, Andrei Ciurla, Razvan Breniuc, Bogdan Daniliuc, Ionut Bordianu, Iulian Rusu, Florin Corneanu, Adrian Pîslar, Ionut Pelepco, Vlad Stanescu, Catalin Golofca, Ciprian Sumanariu, Vali Gramada, Andi Tibulca, Alexandru Breaban, Danut Senciuc, Liviu Boca, Alex Mocanu.

O comportare si mai buna au avut-o însa Juniorii B ai Cetatii Suceava. Tinerii fotbalisti pregatiti de Aurel Constantin au terminat turul de campionat pe locul 3 al clasamentului si pastreaza sanse reale de calificare la turneul final.

„Am pierdut puncte pretioase din pricina greselilor individuale. Noi suntem însa hotarâti sa ne concentram la maxim în sezonul de primavara, deoarece suntem la doar doua puncte de un loc ce ne asigura calificarea la turneul final”, a precizat antrenorul Aurel Constantin.

Formatia suceveana se va baza în retur pe urmatorul lot de fotbalisti: Alexandru Chitescu, Bogdan Mierla, Cezar Ciurla, Alexandru Avramia, Catalin Burlea, Cristian Gales, Silviu Sandu, Andrei Sopârla, Iulian Rotariu, Nicolae Azaharioaie, Silviu Ignat, Alexandru Gavriloaia, Florin Plamada, Razvan Matei, Andrei Duman, Ciprian Iacobat, Daniel Cuciureanu, Andrei Lamasanu, Florin Avasiloaie, Tiberiu Serediuc, Bogdan Frotea, Cristian Bandal, Nicolae Gliga, Viorel Gigica, Eusebiu Jalba, Alexandru Moldovan.


Intră acum și în grupul de