Volei, Divizia A2 : Invinsi peste tot in 2008, voleibalistii suceveni vor sa declare forfait la ultimul meci


Intră acum și în grupul de

Voleibalistii suceveni nu vor mai disputa sâmbata, ultimul meci din faza a II-a a Diviziei A2 – Est. Jucatorii antrenati de Victor Pancu urma sa întâlneasca, în deplasare, formatia CSU Galati, însa Federatia Româna de Volei a decis amânarea etapei pentru data de 15 martie.

Deplasarea sucevenilor pentru acest meci sta însa sub semnul întrebarii. Conform antrenorului Victor Pancu, în acest moment în vistieria clubului nu mai este niciun ban, iar costurile necesare disputarii acestui meci sunt destul de mari. Un raspuns final în acest sens va fi dat pe parcursul saptamânii viitoare, marti sau miercuri, însa este greu de crezut ca sucevenii vor mai disputa acest meci.

FRV permite unei echipe sa nu se prezinte la un singur meci, în cazul în care rezultatul partidei nu conteaza în clasamentul final. Galatenii ocupa în momentul de fata primul loc în clasament, dupa ce s-au impus de fiecare data în acest an în fata principalei contracandidate la promovare, Stiinta Bacau.

De cealalta parte, voleibalistii suceveni nu au niciun succes în acest an, fiind pe ultimul loc în clasament, în spatele formatiilor CSU Galati, Stiinta Bacau si AS Niro Bucuresti. 


Intră acum și în grupul de