Flutur cere premierului sa renunte la reducerea de fonduri pentru Agricultura si sa le directioneze fermierilor


Intră acum și în grupul de

Fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, vicepresedinte PD-L, solicita premierului Calin Popescu Tariceanu sa renunte la reducerea de fonduri pentru Agricultura si sa le directioneze fermierilor. Acesta cere premierului Tariceanu reactivarea programului Fermierul si a mecanismelor de cofinantare „acum când populatia poate depune proiecte cu valori consistente fata de cele din programul SAPARD”.

Gheorghe Flutur nu a ezitat sa îsi arate satisfactia ca dupa 16 luni de la revocarea sa din functia de ministru al Agriculturii, premierul si-a dat seama ca programul Fermierul a fost un program de succes.

Gheorghe Flutur a mentionat ca îi solicita premierului sa renunte la reducerea fondurilor pentru Agricultura si sa le directioneze fermierilor pentru a continua proiectul de înfiintare si modernizare a fermelor, a diminua balanta agricola si a dezvolta satul românesc.

O alta solicitare adresata prim-ministrului se refera la debirocratizarea procesul de absorbtie, prin înfiintarea Biroului de aviz unic în fiecare Prefectura.


Intră acum și în grupul de