Marian Pana, total nemultumit de jocul Cetatii


Intră acum și în grupul de

La conferinta de presa de la finalul meciului dintre Cetatea si CF Braila, încheiat cu victoria elevilor lui Marian Pana, scor 1-0, tehnicianul sucevenilor s-a declarat total nemultumit de prestatia jucatorilor sai. „ Astazi am facut un meci foarte slab si sunt total nemultumit de felul în care am jucat. Le-am spus asta si jucatorilor, în vestiar, dupa meci. Numai lipsa de experienta a adversarilor a facut ca noi sa nu pierdem cel putin un punct azi. Jucatorii mei au avut o lipsa totala de respect fata de mine si fata de publicul prezent la meci. Daca vor continua asa voi face modificari mari în echipa si chiar unii vor fi exclusi din lot” a declarat Pana.  

În ceea ce priveste arbitrajul, antrenorul Cetatii s-a rezumat sa spuna ca a penibil. „Centralul si domnisoara de la tusa nu au ce cauta în arbitraj. Habar nu au de fotbal. Ne-au încurcat si pe noi si pe braileni” a comentat Marian Pana.  

De aceeasi parere s-a aratat a fi si antrenorul Vasile Darie (CF Braila) care a urat succes sucevenilor în Liga a II-a, considerându-i deja promovati.

Marian Pana a încheiat prin a spune ca în meciul de marti, cu Aerostar Bacau,  Cetatea va juca alt fotbal. „Daca învingem la Aerostar suntem promovati în Liga a II-a în proportie de 90%” a încheiat antrenorul galben-albastrilor.


Intră acum și în grupul de