Peste 3200 de pachete de ţigări ascunse în patru autoturisme, depistate în PTF Siret

Toţi cei patru şoferi au fost sancţionaţi cu amendă, iar doi dintre ei au primit interdicţie de a intra în România pe o perioadă de cinci ani.


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava a declarat că, în ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Siret au depistat și confiscat, pe sensul de intrare în ţară, 3.276 pachete țigări de provenienţă ucraineană, ascunse în patru autoturisme.

Poroch Seriţan a precizat că ţigările erau ascunse în bordul și scaunele din față ale uneia dintre mașini, precum şi în spații special amenajate în pereții caroseriei, în banchetele din spate, în rezervor și în lonjeroane în celelalte trei autoturisme.

“Conducătorii auto, cu vârste cuprinse între 21 și 41 de ani, doi cu cetățenie ucraineană și doi cu dublă cetățenie româno-ucraineană, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 22.000 lei”, a spus Poroch Seriţan adăugând că întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 4096 de lei, a fost confiscată.

Totodată, trei autoturisme care aveau spații special amenajate pentru transportul țigărilor au fost ridicate în vederea confiscării.

“Față de cei doi cetățeni ucraineni poliţiştii de frontieră au luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 24 noiembrie 2016”, a mai precizat sursa citată. (Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de