Handbal, Liga Nationala : Pralea cel voinic si paradele de aur


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava – CSM Medgidia 34 – 26 (19 – 12)

Studentii s-au impus cu 34-26 si au avut, în portarul Bogdan Pralea, un adevarat înger pazitor. Diferenta de opt goluri prin care gazdele s-au impus ieri a fost aceeasi cu care echipa de la malul marii a câstigat meciul din turul campionatului.

În fata unei sali arhipline, cele doua echipe au intrat repede în joc, viteza si dinamismul caracterizând prima repriza. Bogdan Pralea a aparat o lovitura de la 7 metri înca din debutul meciului, iar parada lui avea sa anunte o prestatie de exceptie. Dupa cinci minute de joc, CS Universitatea conducea cu 3-2, însa diferenta avea sa creasca odata cu trecerea timpului. A fost 12-7 pentru handbalistii suceveni, în minutul 16, dupa care, pe fondul unor atacuri nefinalizate de ai nostri, formatia din Medgidia a reusit sa reduca din diferenta, scor 13-12, în minutul 23. Ultimele cinci minute ale primei reprize au consemnat 5 goluri marcate de suceveni, în vreme ce oaspetii nu au mai înscris niciunul, astfel ca, la pauza, scorul era 19-12.  

La adapostul avantajului cu care au intrat la vestiare, dar avertizati de forta formatiei din Medgidia, universitarii au început tare si repriza secunda si s-au distantat la 9 goluri, scor 22-13. Antrenorul medgidienilor a cerut time out si, la reluarea jocului, oaspetii au început sa reduca din  avantajul sucevenilor. Contraatacul gazdelor a functionat perfect. Când scorul era 27-21, Gavriloaia a înscris, el fiind imitat de Tutu si Mitrea. Pralea a mai avut o interventie buna la un duel unu contra unu cu Enis Murtaza, iar Bradatan a închis practic conturile întâlnirii. Cu patru minute înainte de expirarea timpului de joc, CS Universitatea conducea cu 33-23, iar la final scorul a fost 34-26, suficient pentru a considera ca elevii lui Petru Ghervan s-au revansat dupa esecul usturator din toamna. 


Intră acum și în grupul de