Petru Ghervan, multumit de jocul Universitatii


Intră acum și în grupul de

La conferinta de presa de dupa meci, antrenorul Petru Ghervan nu a ezitat sa-si felicite jucatorii si sa le multumeasca pentru felul în care au pregatit meciul cu CSM Medgidia. Tehnicianul studentilor considera ca elevii sai au facut un pas important pentru mentinerea în prima jumatate a clasamentului: „Ne-am propus pentru acest meci sa câstigam si am reusit acest lucru. De asemenea, ne-am dorit sa ne refacem golaverajul, dupa ce în meciul de la Medgidia am suferit o înfrângere severa. Astazi s-au confruntat doua echipe cu stiluri de joc aproape identice, doua echipe care se bazeaza în principal pe viteza jocului. Pe parcursul acestei saptamâni, am urmarit caseta meciului nostru de la Tg. Jiu si înca mai cred ca am fi putut câstiga acolo, dar, din pacate, nu am reusit asta. La meciul de azi am beneficiat din nou de un public entuziast, fapt care i-a determinat pe unii jucatori sa se autodepaseasca si pentru asta trebuie sa le multumesc lor si tuturor celor care sunt alaturi de echipa. Trebuie sa recunosc ca Pralea a prins o zi foarte buna, la fel si ceilalti jucatori, mai ales în faza defensiva, unde în unele momente ale jocului ne-am descurcat foarte bine.”

Vis-a-vis de aprecierile antrenorului Ion Craciun pentru jocul universitarilor, tehnicianul sucevenilor a spus ca ele  „sunt cu atât mai valoroase, cu cât vin din partea unui om care a avut si are în continuare rezultate remarcabile”.  

În încheiere, Petru Ghervan a tinut sa ureze „La multi ani!” tuturor doamnelor si domnisoarelor si sa multumeasca familiilor jucatorilor care au sacrificat ziua de 8 Martie si au fost alaturi de elevii sai. „Jucatorii mei au fost proaspeti si prin asta au dat dovada de profesionalism”, a încheiat Petru Ghervan. 


Intră acum și în grupul de