Fotbal, Liga a III-a : Infrangere severa pentru Juventus


Intră acum și în grupul de

Otelul II Galati – Juventus Falticeni 3 – 0 (1 – 0)

Socoteala din vestiar nu se potriveste cu cea de pe terenul sintetic al adversarului. De aceasta s-au convins vineri dupa-amiaza fotbalistii falticeneni.

Plecati la Galati cu intentia declarata de a obtine macar un punct din confruntarea cu Otelul II, elevii lui Ovidiu Murariu au parasit gazonul cu coada între picioare, tabela de marcaj aratând la final un sec 3-0 pentru gazde.

Dupa un debut echilibrat de meci, în care ambele combatante s-au limitat la un joc încâlcit la mijlocul terenului, galatenii reusesc deschiderea scorului în minutul 39, prin Schwartz, sutul acestuia din afara careului poposind în vinclul portii aparate de Mihai.

Echipa gazda avea sa-si contureze victoria în repriza secunda. Mai întâi, Tudosa reia nestingherit în plasa o minge din interiorul suprafetei de pedeapsa, pentru ca, în minutele de prelungire, Oprea sa stabileasca scorul final, în urma unei iesiri gresite la ofsaid a defensivei falticenene.

În ciuda acestui esec, Juventus Falticeni a ramas pe locul 12 al clasamentului, urmând ca mâine sa primeasca vizita formatiei Politehnica Galati, una dintre pretendentele la promovare din Seria I.


Intră acum și în grupul de