FOTBAL. Liga III-a :Trei puncte uriase pentru Raraul


Intră acum și în grupul de

Raraul a obtinut vineri dupa-amiaza o victorie importanta în lupta pentru evitarea retrogradarii. Într-un meci contând pentru etapa a XIX-a din prima serie a Ligii a III-a, câmpulungenii au trecut pe teren propriu cu scorul de 1-0 de formatia CFR Pascani.

Miza meciului si-a pus amprenta asupra jocului din prima repriza, când ambele echipe au preferat sa se anihileze reciproc. Singurele încercari firave de a marca ale gazdelor au venit în urma unor lovituri libere, dar executiile lui Ionita au trecut de fiecare data peste poarta adversa.

Misiunea sucevenilor avea sa se complice în debutul partii secunde, când Sârbu este trimis în tribune dupa primirea celui de-al doilea cartonas galben. În ciuda jucatorului în minus de pe teren, elevii lui Cristi Popescu forteaza în atac si dupa o incursiune a lui Gherine pe partea dreapta, nou-intratul Piticari aduce golul victoriei, ajutat si de indecizia defensivei oaspete. CFR Pascani are o ultima tresarire de orgoliu în minutele de final, dar Axinte reuseste o parada de zile mari si cele trei puncte ramân la poalele Raraului.

Gazdele au evoluat în urmatoarea formula de joc: Axinte – Sârbu, Popescu, Ilie – Roxandari, Andriuc, Plecanciuc, Vizitiu, Ionita – Lazar, Gherine. Au mai evoluat: Mândrila, Piticari si Tivodari.  
 


Intră acum și în grupul de