PNL Suceava a lansat-o, in lupta pentru fotoliul de primar, pe Angela Zarojanu


Intră acum și în grupul de

Liderul organizatiei municipale Suceava a PNL, viceprimarul în functie, Angela Zarojanu a fost desemnata la finele acestei saptamâni drept candidat de primar pentru alegerile locale din acest an, în municipiul resedinta de judet. Zarojanu a fost „lansata” în cursa pentru cel mai râvnit post la nivel de Suceava, în fata a câtorva sute de liberali reuniti în cadrul unei sedinte largite a Biroului Permanent Local al partidului. Momentul i-a avut ca invitati speciali pe ministrii Theodor Melescanu si Cristian Adomnitei, dar si pe mai vechea prietena a candidatei, vicepresedintele PNL, Norica Nicolai. Întregul eveniment a fost marcat de sloganul „Un Nou Start Liberal” si s-a desfasurat într-o nota extrem de prietenoasa si de optimista. De altfel, actiunea a demonstrat ca PNL Suceava poate fi o echipa adevarata atunci când doreste acest lucru.  

Toate personalitatile partidului care au vorbit despre viceprimarul Zarojanu sau despre liderul Zarojanu au avut un numitor comun, cel al elogierii muncii depusa pâna acum de Zarojanu la nivelul Primariei Suceava si a organizatiei de partid. Norica Nicolai vorbea la un moment dat chiar de singura femeie liberala care candideaza la Primaria unui municipiu resedinta de judet si care are sanse reale de a termina învingatoare. Cu un discurs pe sufletul celor prezenti si cu încurajarile de rigoare a venit ministrul educatiei, Cristian Adomnitei, care a explicat ca orice efort al organizatiei trebuie sustinut mai ales ca PNL este un partid „care a demonstrat ca are valori si care va dovedi ca poate sa ofere solutii”. Mai mult, cei care au vorbit despre actualul viceprimar au lasat sa se înteleaga faptul ca Zarojanu s-a aflat în umbra mai tuturor actiunilor de amploare ce s-au derulat în ultimii patru ani în Suceava. La rândul sau, Zarojanu si-a facut cunoscuta dorinta de a propune sucevenilor un proiect de dezvoltare a orasului în care sa fie prezenta o componenta europeana consistenta. Domnia sa a adus critici actualului primar în functie spunând ca „nu pot sa nu regret faptul ca unele proiecte conduse „goposdareste” au cauzat si înca mai cauzeaza neplaceri. Nu pot sa nu regret faptul ca liderul din 2004 al echipei liberale s-a rupt de echipa si s-a izolat de o buna parte a alegatorilor si a sustinatorilor, de o buna bucata de timp. Din acest motiv e necesar sa terminam cu amatorismul si va adresez chemarea de a fi alaturi de mine. În schimb, nu promit decât un singur lucru: asa cum nu mi-as permite vreodata sa ma dezamagesc pe mine însami, nu îi voi dezamagi nici pe suceveni!”.  

Cântecul trupei Desperado, „Daca-as fi primar” va fi imnul campaniei Angelei Zarojanu pentru Primaria Suceava si este de asteptat ca multe persoane sa-l gaseasca foarte potrivit momentului. De altfel, pe aceasta melodie sutele de liberali prezenti la lansare au încheiat sedinta cântându-i în final si „La multi ani” ministrului apararii, Theodor Melescanu, care luni îsi sarbatoreste ziua de nastere. 


Intră acum și în grupul de