Mircea Rusu, candidatul PD-L pentru Primaria din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Omul de afaceri Mircea Rusu, managerul SC REGNAFOR SA, a fost lansat în mod oficial în cursa pentru Primaria  municipiului Vatra Dornei, el candidând din partea PD-L. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultura, într-o sala cu baloane si steaguri portocalii si s-a desfasurat în prezenta a aproximativ 500 de membri si simpatizanti ai democrat-liberalilor dorneni. Cel care l-a lansat în cursa pe Rusu a fost senatorul Gheorghe Flutur, presedinte al PD-L Suceava, de fata fiind si deputatul Dumitru Pardau, prim-vicepresedintele organizatiei judetene, Radu Ursu, vicepresedintii Eugen Uricec, Constantin Gheorghe, Romica Andreica, Petru Carcalete, Adrian Dragan, Vasile Ilie, dar si primarul Sucevei, Ion Lungu.  

Deputatul Dumitru Pardau l-a caracterizat la lansare pe Mircea Rusu drept „un om de cuvânt, corect, cinstit si un manager de succes”. „Cred cu tarie ca toti cei care m-au sprijinit în acesti ultimi ani vor primi si vor sustine propunerea noastra de a-l prezenta pe Mircea Rusu drept candidatul nostru pentru primaria Vatra Dornei. Si va asigur ca Mircea Rusu este primarul de care Vatra Dornei are nevoie”, a tinut sa spuna Pardau, care a adaugat ca personal va sustine proiectele acestuia, dar si a celorlalti primari din bazinul Dornelor. În discursul sau, deputatul sucevean  a aratat si care vor fi coordonatele viitoarei administratii locale din Vatra Dornei. El  a vorbit despre o viitoare axa Mircea Rusu – primar în Vatra Dornei, Gheorghe Flutur – presedinte al Consiliului Judetean Suceava si Dumitru Pardau – deputat PD-L ales prin vot uninominal în zona Dornelor. „Sunt convins ca electoratul se va alatura proiectului nostru comun si ca împreuna vom sustine o echipa exceptionala pe care am pregatit-o sa conduca destinele sucevenilor”, a mai spus Pardau.  

Rusu a tinut sa spuna celor prezenti, ca unul din principalele obiective ale sale va fi transformarea orasului Vatra Dornei într-o statiune turistica europeana. „Candidez din partea PD-L pentru functia de primar al municipiului Vatra Dornei pentru ca vad în jurul meu atâtea lucruri care ar putea fi facute spre binele acestei localitati, si pentru ca echipa din care fac parte garanteaza realizarea lor. Din pacate, problemele sunt multe si grave, iar Vatra Dornei a ajuns în punctul cel mai de jos din existenta sa. Si voi face totul sa schimb aceasta situatie”, a mai precizat candidatul PD-L. Printre obiectivele cu care acesta pleaca în lupta se numara promovarea corecta si sustinuta a produsului turistic Vatra Dornei, reabilitarea centrului civic al orasului, construirea unei baze moderne de agrement, prin punerea în valoare a potentialului turstic din zonele Runc si Lunca Dornei, dar si prin atagerea de fonduri europene pentru realizarea de proiecte de dezvoltare. El a subliniat ca va da o importanta deosebita dezvoltarii si modernizarii infrastructurii din Vatra Dornei, considerând ca realizarea unor astfel de investitii vor avea impact direct în modernizarea turismului. Mircea Rusu a mai spus ca va pune accent si pe rezolvarea unor probleme locale, cum ar fi construirea de noi locuri de parcare, a unui spital municipal modern, asigurarea de locuinte pentru tineri, sau construirea unei piete agroalimentare moderne. „Sunt convins ca împreuna cu dornenii voi putea sa pun în practica aceste obiective, pâna în anul 2012”, a mai spus Rusu.


Intră acum și în grupul de