Lovit cu picioarele in spate de doi indivizi care i-au furat telefonul


Intră acum și în grupul de

Un falticenean a fost batut de doi indivizi care i-au furat telefonul. Potrivit IPJ Suceava, duminica, la ora 07.30, D. Dan, în vârsta de 43 ani din municipiul Falticeni, a sesizat faptul ca în seara zilei de 08.03.2008, prin violenta, doua persoane l-au deposedat de un telefon mobil, marca ”Nokia 6234”.

Cercetarile arata ca falticeneanul, dupa ce a consumat bauturi alcoolice în mai multe localuri în seara respectiva, în jurul orei 22.00, în  timp ce se îndrepta spre domiciliu pe o alee neiluminata, a fost acostat de doi tineri necunoscuti, care dupa ce l-au lovit cu picioarele în spate, l-au trântit la pamânt si i-au sustras din buzunar telefonul mobil.

Agresorii au fost identificati ca fiind D. Marcel , de 17 ani si D. Gabi, de 16 ani, ambii din municipiul Falticeni, care în urma verificarilor efectuate au  recunoscut fapta comisa.

Valoarea prejudiciului este de 4.000 lei si nu a fost recuperat, întrucât, dupa comiterea faptei, cei doi au ascuns telefonul mobil în apropierea locuintei lor si nu a mai fost gasit. 


Intră acum și în grupul de