Pasager decedat intr-o masina condusa de un pusti de 15 ani


Intră acum și în grupul de

Un tânar aflat pe scaunul din fata-dreapta a decedat dupa ce conducatorul unei masini, un pusti de 15 ani, a intrat în curtea unui cetatean din Scheia si s-a izbit de o fântâna aflata în constructie. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 02.35, pe strada Ion Irimescu în interiorul comunei Scheia, minorul H. Bogdan, de 15 ani, din municipiul Suceava, fara permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat Panda, datorita vitezei excesive a pierdut controlul asupra directiei de mers, intrând în curtea unui imobil de pe partea stânga a sensului de mers, izbindu-se într-o fântâna aflata în constructie.

Din verificarile efectuate, s-a stabilit ca minorul a sustras cheile autoturismului din barul unui local care apartine mamei sale.

În urma accidentului a rezultat decesul lui F. Cristi, de 26 ani din orasul Husi, judetul Vaslui, pasager pe scaunul din dreapta-fata al autoturismului si vatamarea corporala a lui H. Bogdan, conducator, care a fost transportat la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul ,,traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial cu echimoze si escoriatii superficiale, contuzie coloana cervicala, escoriatii superficiale membre superioare”, acesta ramânând internat în Spitalul Judetean Suceava.

Niciunul nu purta centura de siguranta, conducatorul nu a fost testat cu aparatul etilotest datorita leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât acesta emana miros de alcool.

La fata locului a ajuns si Detasamentul de Pompieri Suceava cu o autospeciala de descarcerare si un modul SMURD pentru asigurarea zonei .

La sosirea echipajelor, autoturismul marca Fiat Panda era rasturnat în curtea unui cetatean, unde a distrus o fântâna si a avariat conducta de alimentare cu gaz metan, se precizeaza în comunicatul ISU Suceava.

Pâna la sosirea echipajelor, conducatorul auto si pasagerul au fost transportati la spital de catre soferii din trafic. S-a balizat autoturismul si supravegheat zona pâna la sosirea echipajelor de la E-ON Gaz si Politie.


Intră acum și în grupul de