Ovidu Dontu il acuza pe Ion Lungu de implicare „in afacerea repartitorul”


Intră acum și în grupul de

Consilierul local PSD, Ovidiu Dontu, l-a acuzat public pe primarul Sucevei, Ion Lungu, de implicare „în afacerea repartitorul”, prin care s-a oferit unei singure firme monopolul asupra acestui gen de activitate în municipiul resedinta de judet. Dontu a spus luni, într-o conferinta de presa, ca seful executivului local sucevean a „exercitat presiuni” asupra presedintilor de Asociatii de proprietari prin intermediul unei adrese prin care îi avertiza pe acestia ca sunt pasibili de amenzi usturatoare daca nu-si monteaza repartitoare.  

„Nimeni nu era obligat sa monteze repartitoare, iar în legea invocata de primar nu se vorbeste nicaieri de vreo sanctiune pentru cei care nu monteaza repartitoare. (…) Va acuz public, domnule Lungu, de faptul ca ati inserat un articol din lege în adresa trimisa asociatiilor de proprietari, în care faceti trimitere la o sanctiune care de fapt nu era pentru ne-montarea repartitoarelor”, a explicat Dontu.  

Acesta l-a acuzat pe primar de faptul ca prin aceasta adresa a lasat cale libera unei firme sa-si instituie practic monopolul pe vânzarea, montarea si service-ul acestor repartitoare.

În plus, consilierul PSD sustine ca adevarata problema nu o constituie asa numitul „haos din cadrul asociatiilor de proprietari” de care vorbea saptamâna trecuta Ion Lungu într-o conferinta de presa, ci lipsa de implicare a primarului în privinta reducerii pierderilor din reteaua de transport si distributie a agentului termic.


Intră acum și în grupul de