Noi acuze la adresa primarului Lungu, din cauza Bazarului din Lunca Sucevei


Intră acum și în grupul de

Liderul consilierilor social-democrati din cadrul Consiliului Local Suceava, Virginel Iordache, a anuntat luni ca grupul PSD nu va accepta sub nici o forma ca primarul în functie, Ion Lungu sa mai aloce fonduri pentru refacerea lucrarii de acoperire a Bazarului Suceava, dupa ce s-a dovedit ca proiectantul a facut în asa fel încât lucrarea realizata în Bazar sa nu ajute cu nimic comerciantii de acolo. Iordache, care este si presedintele PSD Suceava a spus luni, într-o conferinta de presa, ca cele aproximativ 3 milioane de euro investiti în Bazar „nu se regasesc în confortul comerciantilor si nu-i ajuta nici pe cei care vin sa cumpere de aici”.  

„Ce s-a întâmplat în Bazar este de fapt demonstratia incapacitatii actualei administratii de a manageria proiecte majore. Reprezinta, pe de alta parte, modul dezlânat al primarului Ion Lungu de a gândi, planifica, realiza si evalua un proiect”, a tinut sa adauge liderul PSD.  

Acesta a solicitat primarului realizarea unei alei de acces pentru persoanele cu handicap locomotor, o rampa corespunzatoare pentru descarcarea marfii si eliminarea taxei de intrare.

Mai mult, Iordache a cerut ca proiectantul si primarul sa raspunda împreuna pentru lipsa de viziune în acest proiect si sa suporte toate cheltuielile ce trebuie efectuate pentru reabilitarea situatiei.

Marea problema a celor care lucreaza în Bazar ramân curentii de aer foarte puternici ce traverseaza zona, din cauza râului Suceava ce curge în imediata vecinatate.


Intră acum și în grupul de