De Lasatul Secului, Becali a taiat doi miei: Rapid si Dinamo


Intră acum și în grupul de

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca a avut o duminica exceptionala si ca în aceasta zi de sarbatoare a taiat doi „miei”: Rapid si Dinamo.
 
”Am avut o zi exceptionala, ce pot sa zic. De Lasata Secului, chiar ma întrebam ce cadou voi primi de la Dumnezeu si am primit doua. Am taiat doi miei azi: Dinamo si Rapid. Meciul din Giulesti l-am vazut cu emotii de parca juca Steaua, bineînteles tineam cu Poli si m-am bucurat si de Dinamo, ca a facut egal. Nu era bine nici daca batea Farul, fiindca trebuie sa ma gândesc si la Buzau. A facut si Urziceni-ul egal, ce mai, o saptamâna foarte buna”, a declarat Becali.
 
În continuare, latifundiarul din Pipera a declarat ca s-a convins ca Dica este indispensabil pentru jocul Stelei din acest moment. „Stiam ca Dica este indispensabil pentru Steaua, dar aseara m-am convins de asta. Si nici Radoi nu are ce sa caute la mijloc, el este la marcaj. Cred ca a vazut si Lacatus asta.”
 
În final, aflat într-o stare euforica, Gigi Becali s-a lansat la amenintari la adresa celor care l-au amenintat cu moartea pe bloguri. „Galeria de la Cluj si Paszkany ma ameninta cu moartea. Dar sa stie ca eu am lasat testament si daca mor eu, mor si ei. Sa stie Paszkany si cu fanaticii lor. Dar oricum nu îi bag eu în seama, pe papagalii astia doi, Muresan si Paszkany”.


Intră acum și în grupul de