Un adolescent de 16 ani, victima a unui „sofer” fara experienta


Intră acum și în grupul de

Un minor în vârsta de 16 ani, a ajuns la spital în stare grava dupa ce un tânar fara permis s-a izbit cu masina de un podet. Potrivit IPJ Suceava, marti, în jurul orei 01.00, în interiorul localitatii Burla pe D.J. 178 A, S. Sorin, în vârsta de 18 ani din localitate, fara permis de conducere, în timp ce conducea auto Dacia 1310, datorita lipsei de experienta în conducere si a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat în coliziune cu un podet  de pe partea stânga a drumului.  

Potrivit politistilor, dupa producerea accidentului, S. Sorin a parasit locul faptei fara încuviintarea organelor de politie.

În urma impactului a rezultat ranirea grava a minorului T. Ovidiu, în vârsta de 16 ani, localnic, pasager în autoturism, care nu purta centura de siguranta. Conducatorul auto purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta este cercetat pentru comiterea infractiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fara permis de conducere, parasirea locului accidentului fara încuviintarea organelor de politie si vatamare corporala din culpa.


Intră acum și în grupul de