“Afacerea repartitorul” aruncata de Ion Lungu pe umerii PSD


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului resedinta de judet, Ion Lungu a reactionat marti, în termeni la fel de duri la acuzele pe care lideri ai PSD i le-au adus cu referire la participarea sa la asa-numita ”afacere repartitorul”. Consilierul local PSD, Ovidiu Dontu a spus luni, într-o conferinta de presa, ca primarul a obligat sucevenii sa-si monteze reapartitoare sub amenintarea unor pedepse pecuniare destul de mari.

Lungu a prezentat marti, legea pe baza careia a facut acest lucru, explicând ca aceasta lege a fost data în anul 2004, între primul si al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, „de seful domnului Dontu, fostul premier Adrian Nastase. Se pare ca la acea vreme, PSD nu prea mai avea benzina pentru campania electorala si a dat aceasta lege”.

Lungu a explicat ca nu a  facut altceva decât sa puna pe hârtie câteva paragrafe din respectiva lege si sa le transmita catre asociatiile de proprietari din Suceava. „Restul sunt doar fabulatii ale lui Dontu”, a tinut sa precizeze edilul-sef al Sucevei.


Intră acum și în grupul de