Tenis : Federer l-a invins pe Sampras intr-un meci demonstrativ


Intră acum și în grupul de

Numarul 1 în clasamentul ATP, Roger Federer, s-a impus luni seara în fata fostului lider mondial Pete Sampras, scor 6-3, 6-7, 7-6, într-un meci demonstrativ disputat la Madison Square Garden din New York, în fata a 19.690 de spectatori, informeaza AFP.

„A fost o seara perfecta pentru tenis”, a spus Pete Sampras, dupa ce în timpul partidei a aratat ca îi poate face fata elvetianului. „A iesit un meci de groaza”, a afirmat la rândul sau Federer, care pe tot timpul meciului si-a încercat toate loviturile din toate unghiurile.

„Cred ca din cauza asta au venit atâtia oameni la meci. Nu se întâmpla foarte des sa-l vezi pe teren pe numarul 1 mondial si poate pe cel mai bun tenismen al tuturor timpurilor”, a explicat Federer numarul mare de spectatori, printre care s-au aflat personalitati ca Tiger Woods sau Donald Trump.

Sampras si Federer au disputat pâna acum patru partide demonstrative, scorul general fiind de 3-1 pentru elvetian. Pete Sampras s-a retras din tenisul profesionist în 2002. Cei doi s-au întâlnit într-o singura partida oficiala, la Wimbledon, în 2001, când elvetianul s-a impus dupa cinci seturi, scor 7-6, 5-7, 6-4, 6-7, 7-5.


Intră acum și în grupul de