Fenomenele meteorologice de la inceputul lunii martie au provocat pagube de 299.136 lei


Intră acum și în grupul de

Pagubele provocate de inundatiile si vântul puternic de la începutul lunii martie în judetul Suceava, au fost estimate la aproape 300.000 de lei. Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat marti , ca în urma evaluarii efectuata de comisa mixta constituita prin ordin al prefectului, s-a stabilit ca pagubele produse de fenomenele meteorologice în prima saptamâna a lunii martie, în patru localitati ale judetului Suceava, se ridica la 299.136 lei.

Potrivit prefectului de Suceava, cele mai mari pagube, de 185.000 lei s-au produs în comuna Forasti, unde apele au avariat noua kilometri de drum judetean si 56 de kilometri de drumuri comunale si în comuna Dorna Arini, unde au fost pagube evaluate la 111.136 lei, dupa ce apele au avariat trei case, 25 de anexe gospodaresti si 3,5 km de drum comunal.

Tot în perioada 1-6 martie, din cauza vântului, a mai fost avariata o casa în comuna Arbore, pagubele fiind de 1.000 de lei, si acoperisul unei cladiri în Todiresti, valoarea pagubei fiind de 2.000 de lei.


Intră acum și în grupul de