Fotbal : Patru dosare pe masa Comisiei de disciplina AJF


Intră acum și în grupul de

Comisia de Disciplina a AJF s-a întâlnit joi, pentru a doua oara în acest sezon, când au fost discutate cazurile de indisciplina si încalcare a regulamentului în urma disputarii meciurilor din etapa a II-a a returului Ligii a IV-a si din prima etapa a returului  Ligii a V-a.

Surprinzator, dar pe masa Comisiei au fost doar 4 dosare: unul – Liga a IV-a seniori; doua – Liga a IV-a juniori si unul – Liga a V-a. Poate au fost „auzite” afirmatiile presedintelui Aurel Daicu, care este hotarât sa mentina în competitiile organizate de AJF o atmosfera de disciplina si sportivitate. Sanctiunile sunt foarte drastice.

La seniori:

> La jocul Florconstruct Patrauti – CS Gura Humorului, „gurile rele” spun ca au cam iesit scântei, jucatorii echipei Florconstruct au fost sanctionati cu 5 cartonase galbene. Comisia, conform regulamentului, a sanctionat AS. Florconstruct cu penalitate sportiva de 50 de lei pentru conduita necorespunzatoare.

La juniori:

> La jocul din Liga a IV-a, dintre Avântul Todiresti si Minerul Iacobeni-Ciocanesti, au fost eliminati jucatorii Constantin Cajvaneanu si Sergiu Baicu, ambii de la Avântul Todiresti, pentru câte doua cartonase galbene. Ei au fost sanctionati cu câte o etapa de suspendare si 20 de lei penalitate sportiva.

> Pacat de frumoasa echipa de juniori a celor de la Flacara Rosie Udesti. Conducatorii Asociatiei Sportive Flacara nu s-au straduit sa pregateasca terenul de joc în partida cu Unirea Boroaia si nici nu si-au batut capul ca la Stadion sa fie prezent, la ora regulamentara, cadrul medical. Ca atare, meciul nu s-a mai disputat. Comisia a omologat rezultatul partidei cu scorul de 3-0 în favoarea echipei  Unirea Boroaia si a sanctionat cu 200 de lei penalitate sportiva AS Flacara Rosie Udesti.

> La jocul Somuzul Preutesti – FC Pojorâta (Liga a V-a), au fost eliminati din joc Balan Dumitru (Somuzul), pentru atac violent asupra unui adversar si Chelariu Dorel (FC Pojorâta), pentru cumul de cartonase. Balan Dumitru „va sta pe bara” 2 etape si va avea de achitat o penalitate sportiva de 40 de lei. Chelariu Dorel a primit 1 etapa de suspendare si 20 de lei penalitate sportiva.


Intră acum și în grupul de