“Tradarea lui Lungu”, concurs lansat de PSD pentru sucevenii pasionati de politica locala


Intră acum și în grupul de

Purtatorul de cuvânt al PSD Suceava, consilierul Ovidiu Dontu, a lansat miercuri, un nou concurs pentru sucevenii pasionati de politica locala, un concurs cu titlul „Ce ar spune bunicul Dumitru Lungu, urmas al Bratienilor, despre plecarea lui Ion Lungu din PNL?”.

Pentru cel mai interesant raspuns ce va fi primit la sediul PSD, Ovidiu Dontu pune la bataie indemnizatia de sedinta din Consiliul Local Suceava. Acesta l-a criticat pe Ion Lungu, ca din postura de presedinte al organizatiei judetene a PNL a „tradat” si a plecat la PD-L.

„Am citit în presa cum domnul Lungu încearca cu o voce palida sa-si explice tradarea. Vreau sa-i reamintesc domniei sale ce a declarat în urma cu putina vreme despre el si familia sa, ca bunicul sau liberal, Dumitru Lungu, urmas al Bratienilor, i-a interzis sa paraseasca barca liberala”, a explicat Ovidiu Dontu. Acesta sustine ca nu este normal ca presedintele unei organizatiei judetene de partid, de talia PNL, sa fuga la alt partid pe post de simplu simpatizant.

„Îi avertizam pe cei din PD-L Suceava ca cine a tradat o data, o va mai face de câte ori are ocazia”, a mai spus Ovidiu Dontu. 


Intră acum și în grupul de