PNG Suceava nu se dezice de „becalisme” si sprijina bisericile crestin-ortodoxe, dar si fotbalul


Intră acum și în grupul de

Liderii judeteni ai PNG Suceava, în frunte cu presedintele organizatiei judetene Suceava, omul de afaceri Dan Chitu, au facut o serie de donatii importante unor lacase de cult crestin-ortodoxe din judet. Este vorba despre donatii în bani catre Bisericile „Sf. Niculai”, „SF. Ioan” si Schitul „Sf. Ioan Iacob” toate din Pojorâta, Biserica „Sf. Arhangheli Mihail si Gavril” din Valea Putnei.

Aceeasi oameni de suflet din PNG au fost în urma cu o saptamâna si în câteva lacasuri de cult din localitatile Calinesti si Serbauti, valoarea totala a donatiilor fiind de 15.000 de lei.

Dan Chitu a declarat presei ca si echipa de fotbal din Pojorâta a primit 3.000 de lei pentru rezultatele obtinute pâna acum.

„Suntem partidul oamenilor carora le place sa faca ceea ce promit. Am promis ca vom face aceste donatii si ne-am tinut de cuvânt. Si în continuare vom sprijini bisericile din judet, dupa puterile noastre si în special cele care au probleme în privinta renovarii sau cele care sunt în constructie”, a tinut sa precizeze presedintele PNG Suceava, Dan Chitu.


Intră acum și în grupul de