Gheorghe Flutur se vede deja in fotoliul de presedinte al CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Senatorul PD-L de Suceava, Gheorghe Flutur a salutat miercuri decizia Curtii Constitutionale de a declara constitutionala Legea Votului Uninominal, aprobata de Parlament în urma cu 10 zile. Gheorghe Flutur detine si functia de presedinte al organizatiei judetene Suceava a PD-L si candideaza la functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava. Acesta a spus ca data de 12 martie înseamna de fapt „ziua victoriei, schimbarii conducerii CJ de unde vor avea de câstigat doar alegatorii suceveni”.  

Gheorghe Flutur a tinut sa adauge faptul ca de 8 ani se chinuie, ca parlamentar, sa schimbe legea prin care sunt desemnati alesii locali si parlamentarii si s-a declarat „bucuros ca în al XII-lea ceas, clasa politica din România a decis reformarea”.  

„Votul Uninominal va polariza scena politica româneasca si va duce la formarea a doi poli puternici, cel de dreapta, reprezentat de PD-L si cel de stânga, reprezentat de PSD, lucru care va însemna stabilitate politica mai mare”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Senatorul crede cu tarie ca Votul Uninominal va da câstig de cauza, la nivelul judetului Suceava, celor de la PD-L care au avut curajul sa ceara asa ceva si sa lupte pentru introducerea lui chiar si la nivelul alegerii presedintelui CJ. 


Intră acum și în grupul de