Urmărire în trafic după un șofer băut și cu permisul suspendat, la Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Un șofer băut și cu permisul suspendat, care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, a fost urmărit aproape un kilometru până când a intrat cu mașina într-un gard de beton. Bărbatul a continuat să fugă pe jos, fiind în cele din urmă imobilizat de polițiști.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, solicitat, duminică seara, șoferului unui autoturism înmatriculat în străinătate, care mergea pe strada Calea Bucovinei din localitate, să oprească însă acesta a refuzat.

În aceste condiții, polițiștii au început urmărirea acestuia pe o distanţă de aproximativ 900 metri când, într-o curbă, din cauza vitezei mari pentru un drum acoperit cu zăpadă, șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un gard din beton.

politie (1) urmarire

După impact, doi bărbați au ieșit din mașină și au fugit în direcţii diferite, iar polițiștii l-au urmărit și imobilizat pe șofer, un tânăr de 26 de ani, din orașul Vicovu de Sus.

Tânărul a fost a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că acesta are permisul de conducere reţinut din 11 august 2015, fără drept de circulaţie, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul este cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.


Intră acum și în grupul de