Judeţul Suceava va prelua conducerea rotativă a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord – Est


Intră acum și în grupul de

Ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord – Est se va desfășura în data de 19 decembrie la Suceava, iar în cadrul acestei ședințe urmează ca județul Suceava să preia conducerea rotativă a CDRNE.

„Cu această ocazie vom discuta proiectele de dezvoltare pe Regiunea Nord-Est precum și stadiul absorbției fondurilor europene”, a declarat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

El a spus că va propune accelerarea Programului pe cadastru, desfășurat prin Ministerul Dezvoltării Regionale.

„Pregătim solicitarea relocării de fonduri de pe axele de finanțare unde nu s-au cheltuit toți banii, pe axele care au nevoi mai mari”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

flutur-3

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Nord Est este organismul regional deliberativ, fără personalitate juridică, cee este constituit și funcționează pe principii parteneriale la nivelul regiunii de dezvotare nord est în scopul coordonării activităților de elaborare și monitorizare ce decurg din politicile de dezvoltare regională.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională este alcătuit din președinții Consiliilor județene ale regiunii de dezvoltare și câte un reprezentant al consiliilor locale municipale, orășenești și comunale din fiecare județ al regiunii. (N.B.)


Intră acum și în grupul de