Fotbal, Liga a III-a : Raraul a pierdut derby-ul codaselor


Intră acum și în grupul de

Raraul si-a continuat miercuri parcursul negativ din actuala editie de campionat, pierzând cu 0-2 partida disputata pe terenul penultimei clasate, Laminorul Roman. Sperantele elevilor lui Cristi Popescu de a obtine un rezultat bun în fieful romascanilor, au fost spulberate înca din prima jumatate de ora a întâlnirii, de golurile lui Miron si Stângaciu. „Am facut o prima repriza foarte slaba, în care gazdele au speculat foarte bine greselile individuale din apararea noastra. E foarte important sa ne mobilizam pentru meciurile de pe teren propriu pentru a nu pierde contactul cu contracandidatele noastre la evitarea retrogradarii”, a precizat tehnicianul Cristi Popescu.

Raraul a evoluat în urmatoarea formula de joc: Axinte – Plecanciuc, Popescu, Ilie – Roxandari, Ionita, Vizitiu, Mândrila, Andriuc – Lazar, Gherine. Au mai intrat: Piticari, Tivodari, Iftimie si Marfici.

Dupa disputarea etapei a XX-a, formatia câmpulungeana a ramas pe locul 15 în clasament, la patru puncte de prima pozitie ce asigura mentinerea în Liga a III-a, ocupata de CF Braila.

Meciul cu Otelul II a fost amânat

 

În urmatoarea runda din cadrul esalonului trei, programata vineri, 14 martie, Raraul ar fi trebuit sa primeasca vizita formatiei Otelul Galati II. Partida a fost însa amânata la solicitarea oficialilor clubului galatean, care acuza numeroase absente in cadrul lotului. De altfel, mai multi jucatori de la Otelul II se vor afla sâmbata pe foaia de joc a primei echipe, dupa ce nu mai putin de cinci fotbalisti au fost suspendati în urma incidentelor savârsite la meciul cu Rapid Bucuresti. „Aceasta situatie ne dezavantajeaza în mod evident, întrucât vom avea un program mai încarcat pe final de sezon. În plus, FRF nu a anuntat data pentru care s-a amânat jocul cu Otelul II”, a mai spus Cristi Popescu.


Intră acum și în grupul de