Fotbal. Liga a III-a : Juventus Falticeni, specialista terenului propriu


Intră acum și în grupul de

Juventus Falticeni nu s-a abatut de la seria de victorii înregistrate de echipele de la mijlocul clasamentului în etapa intermediara de miercuri si s-a impus pe teren propriu, în fata celor de la Politehnica Galati, cu scorul de 1-0.
Aflati în lupta pentru accederea la barajul de promovare, galatenii au început curajos întâlnirea si, în minutul 3, Cîrjan este blocat in extremis de portarul falticenean Mihai. Elanul oaspetilor avea sa fie oprit dupa un sfert de ora de la startul partidei, când Pacurari primeste o minge în careu si deschide scorul cu un sut din unghi la coltul lung, dupa ce a driblat în prealabil goalkeeper-ul advers.

Gazdele preiau initiativa si Pacurari putea realiza dubla în minutul 24, dar lovitura sa de cap nu si-a atins tinta de aceasta data. Prima repriza se termina cu actiunea lui Zaremba, fara sorti de izbânda, iar elevii lui Ovidiu Murariu intra la vestiare cu un avantaj minim pe tabela de marcaj.

Mult mai saraca în faze de poarta avea sa fie partea secunda a întâlnirii, când falticenenii au preferat sa-si tina adversarii departe de propria jumatate de teren, asigurându-si astfel cele trei puncte puse în joc.

În urma acestui rezultat, Juventus si-a consolidat pozitia a 12-a în clasament, ajungând totodata la cea de-a 4-a victorie consecutiva înregistrata în fata propriilor suporteri.


Intră acum și în grupul de