Accidentate pentru ca nu s-au asigurat la traversarea drumului


Intră acum și în grupul de

O batrâna si o adolescenta au fost ranite pentru ca nu s-au asigurat la traversarea drumului. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la orele 14.19, pe DN 29 în interiorul comunei Dumbraveni, I. PETRISOR, în vârsta de 21 ani, din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoriile BE,CE din anul 2006, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310, a accidentat-o pe  L. MARIA, de 77 ani, localnica, care s-a angajat în traversarea drumului  prin loc nepermis si fara  sa se asigure. Pentru refacere, batrâna necesita 20 de zile de spitalizare.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un caz asemanator s-a înregistrat la ora 20.00, în interiorul comunei Berchisesti, pe DJ 209 C, unde L. MIHAI, de 52 ani din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere pentru categoria B din anul 1997, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1300, a accidentat-o pe  O. ANCA de 18 ani, localnica, care s-a angajat în traversarea drumului fara  sa se asigure, prin spatele unui autobuz oprit în statie.

Si în acest caz conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de