Aflat în stare de ebrietate, un vicovean implicat într-un accident rutier a devenit violent și a fost încătușat de polițiști


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Vicovu de Sus l-au încătușat pe un bărbat care a devenit violent la sediul Poliției, unde a fost dus în urma unui accident rutier.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a identificat, joi dimineața, împotmolit lângă un podeţ de pe raza localității, un autoturism înmatriculat în străinătate și alături un localnic de 28 de ani, aflat în stare de ebrietate şi o tânără de 24 de ani, din municipiul Suceava.

În cadrul cercetărilor, tânăra a declarat că ea a condus autoturismul, dar nu posedă permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredinţat de tânărul de 28 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânăra nu are permis de conducere, iar bărbatul figurează ca având dreptul de a conduce „reţinut-cu restricţii”.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, unde tânărul a devenit violent, motiv pentru care, a fost încătuşat.

Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au avut suspiciuni cu privire la persoana care a condus autovehiculul și i-au solicitat tânărului  să se supună testului cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, în prezenţa medicului de gardă, a refuzat și recoltarea de mostre biologice.

În acest caz tânără de 24 de ani este cercetată pentru  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar bărbatul de 28 de ani pentru „încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de